Avoinna arkisin 9-16 tai sopim. mukaan

Gresantti Ky

Kaikki alkoi kun

Vuonna 1996 pääkaupunkiseudulla perustettu yritys muutti vuotta myöhemmin vasta valmistuneisiin työtiloihin Etelä-Pohjanmaalle, Kauhavan Kortesjärvelle. Toiminnan perustana oli alusta saakka yhteistyö alan tukkuliikkeiden, yritysten ja jälleenmyyjien kanssa.

Vuosien jälkeen

2016 yrityksemme täytti 20 vuotta. Tänä ajanjaksona olemme työmme ohessa opastaneet useita alan harjoittelijoita jalometallikorujen ja jalokivien maailmaan, tarkoituksena siirtää ammattiosaamista ja kultasepänalan arvostusta seuraaville seppäsukupolville. Olemme saaneet olla mukana synnyttämässä myös uusia jalometallialan yrityksiä.

Vuodesta 2021 verstas on palvellut asiakkaita Evijärvellä,
Järviseudulla.Palvelumme

Teen tilauksesta erilaisia koruja kullasta ja hopeasta. Esimerkiksi syntymäpäivälahjat, merkkipäivät, rippijuhlat, häät ja kihlajaiset.

Uudistamme myös vanhoja, aiemmilta sukupolvilta perittyjä koruja. Näin muisto säilyy ja korun tarina jatkuu seuraavalle käyttäjälle. Uusiokäyttö ja kierrätys on nykypäivää myös kultasepän alalla. 

Tärkeä osa työtäni on myös erilaisten korujen korjaus- ja koon muutostyöt. Pidetään huolta jo olemassa olevista koruista!

Minulta saa myös kaiverrukset koruihin tai laatat muistoesineisiin ja palkintoihin.